Ga naar hoofdinhoud

Uitnodiging wijkoverleg Hornmeer op maandag 25 november 2019

Wijkoverleg Hornmeer

Maandagavond 25 november a.s. is er het vierde en laatste wijkoverleg van dit jaar. Het Wijkoverleg Hornmeer kan terugzien op nuttige bijeenkomsten waarin veel onderwerpen zijn besproken en de Wijkbewoners werden betrokken bij de ontwikkelingen in Aalsmeer en de Hornmeer in het bijzonder.

Ook deze keer is dat een belangrijk doel nu Wethouder Robert-Jan van Duijn heeft toegezegd om een aantal onderwerpen uit zijn portefeuille toe te komen lichten.

Wij denken daarbij aan het Waterfront, de perikelen rond de geluidsbelasting door Schiphol, Volkshuisvesting in Aalsmeer en diverse andere onderwerpen, die hij als bestuurder van Aalsmeer zeker toe zal kunnen lichten. Ongetwijfeld zal ook gesproken worden over de ontwikkeling van het verkeer in en om Aalsmeer waardoor de Hornmeer ook meer belast zal worden.

Als tweede onderwerp staat de ontwikkeling van het watersportcentrum bij het Fort Kudelstaart op de agenda. Het Fort ligt net buiten onze wijk maar zal in de toekomst zeker ook van invloed zijn op de wijk.

Als laatste agendapunt zal er informatie worden gegeven door Participe over “Ontspanning in zicht” en hun inzet om eenzaamheid te bestrijden met het thema “man tot man”. Afsluitend is er toelichting op de Aanpak van de Burgemeester Kasteleinweg en de ontwikkeling van een nieuw afvalplan.

Voldoende onderwerpen voor een vruchtbaar wijkoverleg om 20.00 uur in het Buurthuis aan de Dreef. Iedereen is welkom.

Back To Top