Ga naar hoofdinhoud

Uitnodiging wijkoverleg Hornmeer 3 feb

Maandagavond 3 februari a.s. is er in het Buurthuis aan de Dreef om 20.00 uur Wijkoverleg Hornmeer.

Deze avond gaat het over het leven in de wijk.

Allereerst bespreken we met elkaar de onderzoeken die zijn gedaan naar de wijzigingen in het verkeer en de mogelijke effecten voor de Hornmeer. Wat als we niets doen, neemt het sluipverkeer toe? Zijn er oplossingen?

Voor de Hornmeer is Melissa Langereis, Brigadier van Politie, aangesteld als Wijkagent. Zij komt in dit overleg zich voorstellen en kennismaken.

Daaraanvolgend zal Leo Baarsen, lid van de Omgevingsraad Schiphol (ORS), vertellen welke invloed de ontwikkelingen rondom Schiphol voor ons zullen hebben. Functioneert de inspraak nog? Neemt de geluidsoverlast toe? Blijft de fijnstof nog binnen een acceptabel niveau? Veel vragen die bepalen of het leven hier nog wel leuk en gezond blijft.

Naast deze onderwerpen is het zinvol met elkaar te spreken over andere onderwerpen die het leven en welzijn in de wijk beïnvloeden, zoals veiligheid, groen en onderhoud, netheid en/of verpaupering, sociale contacten en eenzaamheid.

Voldoende onderwerpen om met elkaar van gedachten te wisselen. Ook zij die niet de gewoonte hebben om ons overleg bij te wonen worden uitgenodigd om nu aan deze inspraak deel te nemen. Participatie is een groot goed waar we met velen gebruik van moeten maken.

Back To Top